Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Flytning for erhverv

Hos TB Flytteforretning er vi eksperter indenfor flytning og løfter alt fra mindre opgaver for private til større erhvervsflytninger. Skal I flytte kontor eller butikslokale, så kontakt os og lad os hjælpe dig med at komme godt på plads på den nye adresse.

Billig flytning

At flytte til nyt kontor behøver ikke være en dyr fornøjelse. Hos TB Flytteforretning er vi behjælpelige hele vejen igennem flytteprocessen, og til fornuftige priser hjælper vi jer med at minimere både omkostninger og gener i forbindelse med den fysiske flytning. Vi er effektive og hurtige, og dermed kan I lynhurtigt igen være på plads i jeres nye lokaler.

Vi flytter, når det passer jer

Som erhvervsfolk har I garanteret vigtigere ting at tage jer til, end at koordinere og supervisere en flytning, og I vil gerne undgå, at flytningen påvirker dagligdagen på kontoret mere end højest nødvendigt. Her kommer vi ind i billedet, for TB Flytteforretning tropper op, lige når det passer jer - også aftener og weekend. På den måde sørger vi for, at flytningen bliver så nem og hurtig som overhovedet muligt.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Erfarne flyttefolk

Vores flyttefirma er sammensat af en håndfuld erfarne folk med masser af ekspertise og engagement, og vi rykker gerne ud med flyttehjælp i det meste af landet. Faktisk dækker vi hele landet, når det gælder store opgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis I skal flytte.

Få et uforpligtende tilbud

Et af de steder, vi som flyttefirma udmærker og adskiller os fra andre, er på prisen. Tag kontakt til os og lad os give dig et helt uforpligtende tilbud på din flytning. Vores svartid på forespørgsler er lav, og så snart vi har alle detaljer om dine ønsker og behov på plads, kan vi give dig et tilbud - helt uforpligtende.

Priser

  • Lej flyttekasser: 15 kr. per kasse
  • Køb flyttekasser: 20 kr. per kasse (+ levering)
  • Levering og afhentning af flyttekasser: 249 kr.
  • Mindste betaling ved flytning: Betaling for 5 timer
  • Kørselstillæg: 249 kr.
  • Flytning: 750 kr. per time for 2 flyttemænd.
  • Ekstra flyttemand: 300 kr. per time + moms. Dvs. i alt 375 kr. per time per ekstra mand
  • Flytning på over 30 km.: 5 kr. per kilometer