Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Brug for et flyttefirma i Esbjerg, Kolding eller omegn?

Skal du flytte og er du på udkig efter et pålideligt og effektivt flyttefirma i Kolding, Esbjerg eller et andet sted i Jylland eller på Fyn? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for flytning er den fælles spidskompetence i vores familiedrevne flyttefirma. Store opgaver klarer vi i hele Jylland og på Fyn, og indenfor en 100 kilometers radius fra vores hovedkontor i Vojens er ingen opgave hverken for stor eller lille.

Nem og hurtig flytning for private

Tanken om at skulle pakke alle sine ting ned og transportere dem fra den gamle til den nye adresse kan være uoverskuelig. Heldigvis er TB Flytteforretning sat i verden for at hjælpe! Vi tilbyder nemlig nem og hurtig flytteservice for private.

Lad os trække læsset

For at gøre din flytning så behagelig og problemfri som muligt, hjælper vi ikke kun med rent fysisk at transportere dine ting fra A til B. Vi hjælper også gerne med at pakke dine møbler og øvrige ejendele ned, og så garanterer vi dygtige medarbejdere med veludviklede servicegener og smil på læberne. 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine ejendele er i trygge hænder hos os

Hos TB Flytteforretning betragter vi det som vores fornemmeste opgave at give vores kunder den absolut bedste oplevelse. Vi vil være det bedste flyttefirma i Kolding, Esbjerg og resten af området, og derfor passer vi på dine ting, som var de vores egne, og så er vi forsikrede gennem Codan. Du kan med andre ord trygt læne dig tilbage og lade os klare din flytning.

Priser

Et af de områder, hvor vi som flyttefirma adskiller os fra vores konkurrenter, er på vores priser.

  • Leje af flyttekasser: 15 kr./kasse
  • Køb af flyttekasser: 20 kr./kasse (+ levering)
  • Levering/afhentning af flyttekasser: 249 kr.
  • Minimumsbetaling ved flytning: Betaling for 5 timer
  • Kørselstillæg: 249 kr.
  • Flytning: 750 kr./time for 2 flyttemænd.
  • 1 ekstra flyttemand: 300 kr./time + moms. Dvs. i alt 375 kr./time per ekstra mand
  • Ved flytning på mere end 30 km.: 5 kr./kilometer