Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Ro i sindet med forsikring

Vi vil gerne give vores kunder den bedste oplevelse i forbindelse med deres flytning, og derfor skal der være styr på alle detaljerne. En af disse detaljer er forsikringen, for selvom vi gør alt, hvad vi kan for at passe godt på dine ting, kan der af og til ske uheld.

Forsikrede gennem Codan

Gennem vores forsikring hos Codan dækker vi skader for op til 500.000 kr. Selvrisikoen er 5.000 kr., men TB Flytteforretning dækker det meste af denne, så din selvrisiko som kunde kun kommer til at ligge på 600 kr. Med denne forsikring i ryggen behøver du ikke bekymre dig, og kan trygt overlade flytningen til os.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Sådan pakker du dine ting forsvarligt

I forbindelse med din flytning skal du sørge for at pakke alle dine ejendele forsvarligt ned i kasser. Lamper, spejle, glas, malerier, TV-apparater og lignende skal være pakket i bobleplast, og møbler skal være skilt ad (ben skal eksempelvis være taget af senge). Vi dækker ikke skader på elektronik og frimærkesamlinger.

Eventuelle skader

Skulle uheldet være ude, skal du sørge for at melde skaden senest 48 timer efter, at flytningen er afsluttet. Forsikringen dækker ikke skader, hvor du som kunde selv har hjulpet med at bære, ligesom den ikke dækker skader, der skulle opstå på grund af måden, du som kunde selv har behandlet, nedpakket, læsset, aflæsset og udpakket ejendelene. Det er derfor altid en god ide at lade os klare flytningen for dig - vi har masser af erfaring og passer så godt på dine ting, som vi overhovedet kan.