Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Opbevaring i sikre lokaler

Fordi vores kunders tilfredshed er altafgørende for os hos TB Flytteforretning, har vi lavet et samarbejde med BOXIT. Igennem dette samarbejde kan vi tilbyde sikker opbevaring af dine møbler og andre ejendele i lige så lang tid, du har brug for det. Opbevaringslokalerne er sikkerhedsovervågede, rene og tørre, så du kan være helt sikker på, at dine ting ikke tager skade.

Hvad kan du opbevare?

Stort set alt! Fordi depotrummene er rene og tørre og udstyret med sikkerhedsovervågning, kan du trygt opbevare både møbler, instrumenter, cykler og endda arvegods. Gangene i lagerbygningen er brede, og der er ingen dørtrin, så det er nemt at komme rundt og få stillet dine ting sikkert på plads.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Vi hjælper med det hele

Vi henter de ting, du gerne vil have opmagasineret, hjemme hos dig, og kører dem til opbevaring. Her hjælper vi med at stable tingene sikkert og forsvarligt - og vi sørger for, at de fylder mindst muligt, så du også får så meget ud af pladsen som overhovedet muligt.

Sikkert alternativ til fugtige kælderrum

Ofte fylder vi vores kælderrum op med alt det, vi ikke lige har plads til i lejligheden eller huset, men kælderrum er ofte fugtige og derfor ikke optimale som opbevaringsrum. Derfor anbefaler vi, at du i stedet stiller dine ting i et sikkert lokale, der er specielt indrettet til det. På den måde sikrer du, at dine ting ikke tager skade af at være gemt væk i en periode.

Dine møbler er i sikre hænder

Når du opbevarer dine møbler og andre ejendele hos BOXIT er du garanteret professionel behandling og depotrum, der lever op til krav om konstant temperatur og lav luftfugtighed. Dette skaber de bedste betingelser for dine ejendele og er som nævnt et rigtig godt alternativ til at støve gemmerne af vejen i kælderen.