Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Strategisk placering i Sønderjylland

Med hovedkvarter i Vojens er vi strategisk placeret til at kunne betjene kunder i hele Sønderjylland. Vi har derudover nem adgang til resten af det ganske, danske land - fra København til Hjørring. Du er altid velkommen til at hive fat i os, så vi kan finde ud af, hvor, hvordan og hvornår vi bedst løser lige præcis de behov, du har, i forbindelse med din flytning.

Familiedrevet flyttefirma

Vores flyttefirma er familiedrevet, og vi sætter god kommunikation, fleksibilitet og sikkerhed rigtig højt, når det kommer til at levere den bedste service. Vores slogan, "Vi flytter ikke kun møbler - men også nye liv", er sigende for måden, vi går til en flytteopgave på. Vi er forsigtige og omhyggelige, og vi passer på dine ting, som var de vore egne, for vi ved, at vi har dyrebare ejendele og ting med stor affektionsværdi mellem hænderne, når vi flytter for dig.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Kundetilfredshed er altafgørende

For os i TB Flytteforretning er intet vigtigere, end at vores kunder er tilfredse med den service, vi yder. Derfor kan du være sikker på altid at møde medarbejdere, der venligt og med et smil på læben hjælper dig med at få løst din opgave hurtigt, effektivt og sikkert. Se, hvad vores kunder siger om os her.

Konkurrencedygtige priser

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi kan klare alt indenfor både flytninger for private og erhverv samt opbevaring. Vores kunders tilbagemeldinger fortæller os, at deres valg af os som deres flyttefolk typisk sparer dem for mange penge. Vi hører meget gerne fra dig, så vi kan give dig et helt uforpligtende tilbud på din flytning.